Digitalia.hu

A digitalia.hu egy magyarok által üzemeltetett, mp3 letöltésre alakult oldal. A design és a valóban szellősen és jól áttekinthetően összerakott oldal valódi csemege lehet a zeneletöltés kedvelői körében. Az előadói listában kereshetünk stílus, illetve ABC sorrend szerint is, ami akkor könnyíti meg dolgunkat, amikor tetszik egy szám, de nem tudjuk teljes mértékben behatárolni a stílust.
A jobb felső sarokban jól látható helyen lehet regisztrálni, miután már szabad a pálya a zeneletöltésre. A zeneletöltés itt nem ingyenes, hanem meghatározott összegeket fizetni kell érte. Ezért is szükséges az zeneletöltés előtti regisztráció.

Helyet kapott „képzőművészet” címmel egy aloldal, ahol különböző alkotásokat lehet megtekinteni, alkotójuk nevével és egy kis bemutatással a kép indíttatásával kapcsolatban. Ez az opció három másikra bomlik, a festészet, print és a mozaik-ra, amik mind, a feltüntetett technikával készült műveket tartalmazza.

Található külön gyermekek számára összeállított zeneletöltő sarok, ami nem csak zenéket, de mondókákat, meséket is felvonultat a kínálatba. Ez a honlap a fiatalok modern zene iránti zeneletöltés igényein keresztül a kicsiket és idősebbeket is tökéletesen kiszolgálja.

dalszövegek:

4 hozzászólás

 1. jolika szerint:

  Üdvözlöm!Szeretném megkérdezni,hogy lehet letölteni mp3-as zene számokat?
  Üdv:Pap Jolán

 2. avramovzoran szerint:

  jo a zene

 3. Novák Péter szerint:

  Szeretnék mp3 zenéket letölteni.

 4. juhasz béla szerint:

  szeretnék mp3 zenéket letőlteni

Vélemény, hozzászólás?